Posts

Showing posts from 2016
Bismillahirrahmani-rraheem.

Sudah hampir ke penghujung bulan Mac 2016, tahun yang aku harap tak terlalu laju melabuhkan tirai.

Mac menjadi saksi gerhana dan suhu panas sesangat, tapi walimah-2 still meriah. :)

Hampir seminggu aku di utagha, hajat me-rai walimah sahabat done succesfully. Dari Kedah ke Perlis pastu ke Pulau Pinang, menggigil kepanasan jugaklah. (over) 😝

Ouhh, aku nak cakap pasaipa ni ?

lupaa, bukan pasal jaulah aku sebab kengkawan aku dah banyak tulis di Facebook. Aku nak cakap pasai jantung aku sebenaqnyaa.

Mungkin disebabkan aku sedang menganggur, ditambah keadaan aku yang sokmo lupa makan ubat, jantung aku mencapai 100++ BPM hampir setiap hari. Kadang-2, bimbang jugak jika sampai tempoh jantung aku berhenti mengepam kepenatan. Nauzubillah.

Ada beberapa keadaan yang buat aku rasa sangat berdebar, walaupon aku rasa benda tu silly. hahah

bergaduh dengan adik, terasa hati dengan Umi sebab rasa dipinggirkan (hehe), adik makan semua sate pon aku menangis. blues sangat ni…